Ingyen Videók

 

 Próbáld ki az óráinkat

Órák minden szinten

Bevezető a Bachata-ba teljesen kezdőknek

Tartalma:

 

– Kik vagyunk?

– Az Online Bachata bemutatása

– Alaplépések és technikák teljesen kezdőknek

– Miért érdemes csatlakoznod?

– Exkluzív ajánlat

4 Alapvető Hiba – ALl level

Ajándék órák

Középhaladó tanfolyam

Haladó tanfolyam

TANFOLYAMAINK

Válogass szintenként tanfolyamaink közül vagy szerezd meg az összeset egy szuper kedvezményes csomagban!

Teljesen kezdőknek indulást segítő különleges ajánlat!

KEZDŐKNEK AJÁNLOTT

 

 

Ha most ismerkedsz a bachata világával, kattints ide

ALL IN ONE AJÁNLAT

 

 

Ha már rákaptál az ízére és a legtöbbet akarod kihozni magadból, itt a helyed!

5 OK, HOGY MIÉRT TANULJ ONLINE (is)

1. KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉS

Nézd kedvenc Online Bachata óráidat bárhol, bármikor, a saját tempódban!

Nem kell többé azon aggódni, hogy elfelejted az órán tanultakat, aztán a buliban már nem tudod letáncolni rendesen. Az se baj, ha egy ideig nem tudtál járni táncolni és elhalványult még a biztos tudás is. A tanfolyamok tartalmához bármikor és bármeddig hozzáférsz, tagságod nem jár le. 

Haladj a saját tempódban, nézd meg ahányszor csak szeretnéd és vedd elő bármikor, ha egy gyors ismétlésre vagy szükséged.

2. TÁNCÓRÁK A ZSEBEDBEN!

Szó szerint értettük a bárhol, bármikor-t! 😉 Internet sem kell hozzá! 

Saját mobil alkalmazást fejlesztettünk, hogy kedvenc bachata óráidat akkor is meg tudd nézni, ha éppen nem vagy számítógép vagy internet közelben. Elérhető tagoknak minden Apple és Android eszközre (telefon és tablet).

3. VIP FACEBOOK CSOPORT

Kapcsolatépítés, támogatás, exkluzív tartalmak.

Hozzáférést kapsz zártkörű csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakat osztunk meg, kapcsolatba léphetsz a többi tanítványunkkal, valamint kérdezhetsz tőlünk a tanfolyammal kapcsolatban. Egymáshoz közel élők szervezhetnek közös programokat, bulikat, kereshetnek táncpartnert maguknak, akivel lehet gyakorolni, továbbá minden újdonságról elsőként fogtok értesülni.

4. ZENEI LISTA

Zene nélkül nehéz lenne...

Az órán elhangzott zenéket összegyűjtöttük egy lejátszási listába, így nem kell keresgélned jó zenék után. Minden egy helyen, kényelmesen. 

5. KEDVEZMÉNYEK

Ott segítünk, ahol csak tudunk! 

Az élő események semmihez sem foghatóak. Olyan élményt adnak, amit a neten nem tudunk nyújtani, de mi nem is azért vagyunk. Éppen ezért, hogy teljessé tegyük az élményt, igyekszünk segíteni eljutni nektek minél több rendezvényre, hogy élvezhessétek a tanulás gyümölcsét. 

A jövőben szeretnénk együttműködni minél több hazai fesztivál szervezőivel, hogy eseményeikre kedvezményt tudjunk biztosítani tanítványainknak. Továbbá táncos kellékek beszerzésében is hasonló terveink vannak. Részletek hamarosan...

100% ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Nem vagy teljesen elégedett 30 napon belül?

Visszatérítjük a teljes vételárat

Garantáljuk a legjobb minőséget

Nem titkolt célunk, hogy a létező legjobb bachata tanfolyamot kínáljuk az összes fejlődni vágyó táncos számára.

Büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan tanfolyamot sikerült létrehoznunk, mely logikus felépítésének és a mellé járó extráknak köszönhetően azonnal használható, valódi tánctudást biztosít minden résztvevőnek.

Tanítványaink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért, ha úgy érzed, nem vagy teljesen elégedett a tanfolyammal 30 napon belül, visszatérítjük a teljes vételárat.

A visszatérítéshez kérjük, küldj egy emailt az info@onlinebachata.hu email címre, melyben leírod, miért nem tetszett a tanfolyam.

Táncórák a zsebedben

Internet nélkül is!

 

Mobilalkalmazásunk elérhető minden Apple és Android telefonon, illetve tableten.

Segítségével internet használata nélkül is bármikor meg tudod nézni az órákat.

Legyél éppen a táncteremben, egy ismerősnél vagy akár buliban, ha gyakorolni szeretnél, vagy csak egy villámgyors ismétlésre van szükséged, a megoldás mindig azonnal kéznél van.

Gyakori Kérdések

Már járok bachata órákra máshol. Így is hasznos lesz számomra?

Persze!

Nincs jobb annál, mint amikor egy egész gyűjteményre valóra táncóra van Nálad bárhol, bármikor, ha éppen gyakorolni szeretnél vagy ellenőrizni, hogy helyes-e a technikád.

A normál táncórák végén felvett saját videókban legtöbbször nincs részletes magyarázat az órán tanultakról, pedig nagyon könnyű az apró, de fontos részleteket elfelejteni.

Ezek az online tanfolyamok kitűnő kiegészítések az élő táncórák mellé, melyeket bármikor visszanézhetsz MINDEN FONTOS TECHNIKAI MAGYARÁZATTAL EGYÜTT.

Milyen fizetési módok elérhetőek?

Fizetni a Barion és a PayPal online fizetési szolgáltatásain keresztül lehetséges, melyek a legmegbízhatóbb fizetési szolgáltatások. Mindkettő megfelel a legkorszerűbb biztonsági feltételeknek, valamint nem tároljuk semmilyen adatodat.

Vállaltok pénz visszafizetési garanciát?

Teljes mértékben biztosak vagyunk a tanfolyamaink minőségében és hatékonyságában, ezért 30 napos Elégedettségi Garanciát vállalunk. Ennek részleteiről bővebben ITT olvashatsz.

Megjegyzés: Pénz visszafizetés esetén 5-10 napig is eltarthat, mire a pénz megérkezik a számládra. (Így működik a bank rendszer)

Szükség van Barion vagy PayPal fiókra a vásárláshoz?

Nem! Mind a Barion, mind a Paypal online fizetési szolgáltatásán keresztül bankkártyával is fizethetsz teljes biztonságban.